avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta venita dupa 4 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta venita dupa 4 luni

Buna seara,

As avea nevoie de mai multe informatii despre o situatia.
Am gasit in cutia postala o instiintare ca am o amenda, procesul verbal este din 15.05.2018, iar amenda din 10.03.2018. Am cautat informatii in mediu online, pentru ca nu stiu exact cum funtioneaza legea, dar am gasit diferite variante, in functie de site, iar legea s-a tot schimbat.
Procesoul este completat si semnat de reprezentatul cnadnr si de un martor, deci este in regula. Dar e normal sa-l primesc dupa 2 luni(conform datei de pe proces) si sa ajunga la mine in mana dupa 4(desi aici e vina mea ca nu am verificat)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nobo , utilizator 23:42, 28 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,

Nu am semnat, dar am inteles ca nu este obligariu, se poate lasa si cu martor.
Intrebam de perioada dintre amenda si primirea procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de ... (vezi toată discuția)