avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt pasii de urmat in obtinerea a Titlului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt pasii de urmat in obtinerea a Titlului de proprietate sau altui act ?

Tatal meu are 8 frati din care mai traieste dooar unul ,si a ramas intelegerea verbala intre ei la momentul respectiv ca el sa administreze si sa plateasca toate contributiile la casa batraneasca dupa decesul bunicilor acum 40 de ani ,are rol pe numele lui la Primarie dar nu are nici un act de propietate asupra casei si a terenurilor ce le intretine .Dupa decesul bunicilor nu sa facut nici un fel de Succesiune asa cum era normal poate nu se ajungea acum la probleme.Intrebarea este ce demersuri ar trebui sa faca la Primarie sau Instanta ca sa obtina Titlu de proprietate pe aceasta casa si pe terenuri .Mentionez ca Localitatea nu a fost colectivizata niciodata.

Alte discuții în legătură

Drept proprietate,acte doveditoare. dancoman dancoman Tatal meu a fost crescut (bunica s-a recasatorit)de un tata ,,vitreg,,alaturi de inca trei frati(de mama).Tatal vitreg atunci cand s-a casatorit cu bunica mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune, acte necesare MariaCalota MariaCalota Buna seara, am nevoie de un sfat dacă se poate cât mai urgent! As vrea sa bag o taxa de succesiune la casa bunicilor(din partea tatălui). Taxa de succesiune ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara acte, pe un teren cu mai multi mostenitori aiurelul36 aiurelul36 Dupa decesul tatalui meu am ramas cu cateva terenuri mostenire de la tatal lui(de la bunici). Aceste terenuri trebuie sa le impart cu fratii lui tata. O sora ... (vezi toată discuția)