avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibile daune morale!?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibile daune morale!?!

Buna ziua!
As dori sa va aduc in discutie o intamplare pe care eu am generat-o.
Mai exact, am filmat spontan in timp ce un organ al statului primea foloase necuvenite ca sa inchida ochii la o alta ilegalitate economica ce era in desfasurare. Pentru ca m-am mai confruntat cu sesizari la care autoritatile n-a facut nimic am decis sa trimit filmarea catre media.
Intrebarea mea este: in cazul in care nu se va incepe urmarirea penala (s-a sezizat parchetul in aceasta speta) ce neplaceri as putea sa patesc eu? Partea "vatamata" ar putea cere daune morale de la mine, desi nu eu sunt cel care a lansat in spatiul public informatia, ci institutia media?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Om tras dupa masina lilicrin lilicrin Cred ca aici trebuie sa postez. Situatia este urmatoarea : un barbat a venit cu taxiul de la oras, insa suma solicitata de catre taximetrist si cea de pe ... (vezi toată discuția)
Interdictie, acuzatii neadevarate... bondimarinela bondimarinela sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Filmată fără acordul meu Alina Pop Alina Pop Buna seara! Tocmai am aflat si am vazut ca fostul meu iubit a postat o filmare cu mine in care intretineam relații sexuale, filmulet facut fara acordul meu, ... (vezi toată discuția)