avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

in cat timp se poate face masa succesorala , sau pot obtine un certificat de mostenitor pe o proprietate pe care trebuie sa o revendic de la primarie?
Cel mai recent răspuns: 11adrian28 , utilizator 08:31, 22 Iunie 2018
Masa succesorala reprezinta bunurile acumulate pe parcursul vietii de catre defunctul a carui mostenire intentionati sa o dezbateti
Ca sa puteti revendica o proprietate ,initial trebuie sa detineti calitate care eventual o puteti obtine prin dezbaterea masei succesorale
Contactati birou notarial si demarati procedura dezbaterii succesiunii
mentionez ca trebuie sa mostenesc dupa bunicul meu care a decedatiin urma cu un an,iar tatal meu a decedat inaintea bunicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen dezbatere succesiune fara taxe suplimentare elena1gheorghe elena1gheorghe Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca neinceperea dezbaterii succesiunii dupa moartea tatalui in maxim 6 luni are drept consecinta plata unor taxe ... (vezi toată discuția)
Deschidere mostenire LUMITM LUMITM Ar trebui sa deschidem succesiunea in urma decesului bunicii mele, suntem 5 mostenitori dintre care 4 doresc deschiderea succesiunii iar unul dintre cei cinci ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara dezbatere succesiune razvanboss razvanboss Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate vin un teren extravilan de 1000 mp - vie, daca nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma defunctului au ramas 2 ... (vezi toată discuția)