avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Greseala proces-verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Greseala proces-verbal

In ziua de 20 iunie 2018 am fost oprit la un control de rutina insa cu o seara inainte consumasem alcool.Mi-a iesit 0.12 in aerul expirat.Adoua zi m-am dus la primarie sa-mi platesc amenda insa doamnele de acolo nu au vrut sa-mi primeasca banii deoarece data incheierii procesului verbal este 20.02.2018.M-am uitat si am vazut ca si data data savarsirii faptei este tot 20 februarie 2018.Ce pot face?
Contestatie la procesul verbal de contraventie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal contraventie tiberiu60 tiberiu60 In data de 21.07.2014 mi s-a intocmit un proces verbal de contraventie. Am semnat si am luat exemplarul A doua zi am observat ca pe procesul verbal agentul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua matzu matzu Buna ziua , Am un amic care a fost oprit acum ceva timp , de politie , si avea o alcolemiie de 0.12 .I s-a luat permisul . I s-au recoltat probe de sange , a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire, intre localitatile secuieni ( jud, ... Silviu17# Silviu17# Buna ziua, am o nelamurire, intre localitatile Secuieni ( jud, Neamt) si Harlesti (jud. Bacau) am fost sanctionat pentru depasirea vitezei cu 54km/h, era o ... (vezi toată discuția)