avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am o nelamurire, intre localitatile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am o nelamurire, intre localitatile Secuieni ( jud, ...

Buna ziua, am o nelamurire, intre localitatile Secuieni ( jud, Neamt) si Harlesti (jud. Bacau) am fost sanctionat pentru depasirea vitezei cu 54km/h, era o restrictie de 70 km/h in camp deschis (nu conteaza, nu am vazut-o, nici nu stiu daca chiera era), problema este ca la intrare in localitatea Harlesti (Bacau) am fost oprit de echipaj de politie din judetul invecinat (Neamt), pe proces verbal au trecut eronat localitatea Secuieni intocmire pv, eram chiar la intratre in loc. Harlesti, se vede indicatorul in poze; nu stiu daca se pot intocmi pv pe alt judet de agentii judetului invecinat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:59, 17 August 2020
Cereți anularea procesului verbal pentru indicarea greșită a locului săvărșirii faptei contravenționale (e motiv de nulitate) și indicați și că trebuia să constate fapta un echipaj de poliție din Neamț.
Echipajul era din Neamt, dar a trecut doar alt loc al incheierii , nu cel al savirsirii, in PV de contraventie. Nu este mentionata aceasta eroare in decizia 13/2018 ICCJ, pe care cred ca ati vrut sa o invocati.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar cfs cfs Va salut, Zilele trecute am fost oprit de un echipaj de Politie intr-o comuna de langa Bucuresti pentru depasirea vitezei legale in localitate (75 km/h fata ... (vezi toată discuția)
Ce pot face dacă am fost surprins de un radar in localitate ... Gabriel patru Gabriel patru Ce pot face dacă am fost surprins de un radar in localitate limita Find 50km/h și eu aveam 103 km /h dar polițistul a scris greșit numărul de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie este legal? vrica vrica Stimati Domni si Doamne Am fost amendata de un echipaj de politie in judet Vrancea masina echipajului avea nr de inmatriculare in Bucuresti este valabil ... (vezi toată discuția)