avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... constructie casa contract de antrepriza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

constructie casa contract de antrepriza

Pot incheia un contract de antrepriza cu o persoana fizica care sa imi ridice o casa la rosu?
Lucrarile vor fie efectuate sub supravegherea dirigintelui de santier.
Ma poate amenda ITM-ul daca excutantul lucrari foloste alti muncitori?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 23 Iunie 2018
Puteti incheia un astfel de contract ... ITM-ul sanctioneaza angajatorul ... prin urmare, daca excutantul lucrari foloseste alti muncitori, atunci el va fi sanctionat pentru"munca nedeclarata".
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pt raspuns.
Antreprenorul este o persoana fizica si nu stiu ce fel de alt contract pot face intrucat si eu sunt tot persoana fizica.
Potrivit Codului Civil, prin contractul de antrepriză una din părţi, antreprenorul, se obligă ca, pe riscul său, să execute o anumită lucrare, materială ori intelectuală, sau să presteze un anumit serviciu pentru cealaltă parte, beneficiarul, în schimbul unui preţ.

In ce conditii se poate incheia un contract de antrepriza reglementat de Codul civil?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de prestari servicii flori1981 flori1981 buna ziua cine imi poate spune si mie care este legea care prevede incheierea de contracte de prestare service va multumesc (vezi toată discuția)
Conditii necesare pentru incheierea unei conventii civile cu persoana fizica neautorizata Claudia Gaban Claudia Gaban Se poate incheia o conventie civila de prestari servicii cu o persoana avand meseria de formator (de ex.) fara ca aceasta persoana sa aiba PFA? Daca da, ce ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce contract sa compun. am cumparat de pe internet un ... beghean beghean Nu stiu ce contract sa compun. Am cumparat de pe internet un cd cu mai multe modele de contracte. De curand am facut o oferta unei persoane fizice si este de ... (vezi toată discuția)