avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită actiune de suspendare provizorie a executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

actiune de suspendare provizorie a executare suspendata: ce trebuie sa fac ca sa imi recuperez cautiunea

Am fost executat silit prin proprirea salariului. Am facut doua actiuni, una de suspendare provizorie a executarii si una de contestare a executarii. La actiunea de suspendare am platit o cautiune. Aceasta actiune a fost suspendata pentru neprezentarea partilor. Intre timp, s-a judecat contestarea executarii, actiune pe care am castigat-o. A ramas si definitiva.
Cum fac acum sa imi recuperez cautiunea?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
neanicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: neanicu , utilizator 08:04, 25 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În baza art. 242 alin. 1 pct. 2 cod pr. civilã dispune suspendarea contestaþiei la executare pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, In urma cu ceva timp am facut contestatie la o executare silita!Fiind plecata nu m-am prezentat la proces iar acum am gasit pe siteul ... (vezi toată discuția)
Cautiune executie cata35 cata35 Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)