avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții personali

As avea și eu o întrebare sunt asistent personal pt fiul meu am auzit ca se vor acorda vouchere de vacanța in aceasta perioada. M- am dus la primărie și mi s-a dat un răspuns sec :” asistenții personali nu au fost incluși pt bugetul din anul 2018 pt a primi vouchere de vacanța “.ceilalti angajați au primit ( cei de la birouri )pt ei sunt fonduri . Nu este normal ca daca se Votează bugetul pt aceste vouchere sa se includă toți angajații ? Sau se dau preferențial la unii da și la unii nu . Este discriminare între angajați sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 19:09, 23 Iunie 2018
Se poate considera discriminare o asfel de situatie ... depuneti o sesizare la Ministerul Muncii cu privire la faptul sa vi se comunice daca asistentii persoanli primesc sau nu vouchere de vacanta..
Întrebarea mea este nu toți suntem angajați ai primăriei căci pe contractul de munca așa scrie.iar ministerul nu specifica ce funcție trebuie sa aibă persoana pt a primi aceste vouchere. Toți bugetarii se spune.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Oana E84, utilizator
Dar ai cui sunteți angajați?
Contractul de munca începe cu Angajatorul: Consiliul local al comunei..... reprezentat de domnul primar..... și
Angajatul/Salariatul/a ...... cu obiectivul contractului de munca asistent personal pt minorul.....
In acest caz,ar trebui sa beneficiati de vouchere.

Alte discuții în legătură

Prima de concediu Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc! (vezi toată discuția)
Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul ... karmena karmena Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul la indemnizația de vacanta sau este la latitudinea primăriei sa il acorde sau nu? Cum se poate ... (vezi toată discuția)