avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Ca asistent personal ,am dreptul la vaucere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Ca asistent personal ,am dreptul la vaucere de vacanta?? ...

Bună ziua.Ca asistent personal ,am dreptul la vaucere de vacanta??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 1 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveți dreptul la vouchere de vacanță.
Primarul comunei..nu vrea sa ne deie!!zice ca nu sunt fonduri pentru noi!!

Cornel Vasile a scris:

Da, aveți dreptul la vouchere de vacanță.

poate deocamdata nu sunt fonduri
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
NU are cum sa excluda o categorie de salariati , decat daca au criterii bine stabilite ..altfel poate fi acuzat de discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții personali Oana E84 Oana E84 As avea și eu o întrebare sunt asistent personal pt fiul meu am auzit ca se vor acorda vouchere de vacanța in aceasta perioada. M- am dus la primărie și ... (vezi toată discuția)
Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul ... karmena karmena Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul la indemnizația de vacanta sau este la latitudinea primăriei sa il acorde sau nu? Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)