avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara - vouchere de vacanță pentru asistenții personali

As avea și eu o întrebare sunt asistent personal pt fiul meu am auzit ca se vor acorda vouchere de vacanța in aceasta perioada. M- am dus la primărie și mi s-a dat un răspuns sec :” asistenții personali nu au fost incluși pt bugetul din anul 2018 pt a primi vouchere de vacanța “.ceilalti angajați au primit ( cei de la birouri )pt ei sunt fonduri . Nu este normal ca daca se Votează bugetul pt aceste vouchere sa se includă toți angajații ? Sau se dau preferențial la unii da și la unii nu . Este discriminare între angajați sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 19:09, 23 Iunie 2018
Din păcate noi nu am fost prevăzuti in luna Februarie ,când s-a votat bugetul pt vouchere ,pt acest an doar unii angajați ai primăriei vor beneficia.asta e România din păcate cei ce ar trebui sa ne apere drepturile sunt niște mici dumnezeii iar noi niște nimicuri .pacat ca nu se aplica legea pt cei ce au nevoie de aceste drepturi in special pt acești copii pt care ar fi ca o gura de aer.cine are bani are și putere nu ai cu cine sa te lupți ca tot la ei ajungi pt o hârtie Adeverințe etc.va multumesc pt răspuns și amabilitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Oana E84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de concediu Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc! (vezi toată discuția)
Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul ... karmena karmena Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul la indemnizația de vacanta sau este la latitudinea primăriei sa il acorde sau nu? Cum se poate ... (vezi toată discuția)