avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la tichete de vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la tichete de vacanta

Buna! As avea o intrebare: lucrez in sectorul bugetar si am fost in concediu de crestere copil pana in 15 iunie 2018, data din care am reintrat in activitate. Am dreptul la tichetele de vacanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 23 Iunie 2018
Aveti dreptul la vouchere de vacanta doar pentru perioada 15 iunie si 30 noiembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete vacanta invatamant Bktalina Bktalina Buna ziua, in anul 2019 am contractul de munca suspendat fiind in concediu crestere copil. Beneficiez in aceste conditii de tichete de vacanta? De la ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! - tichete de vacanță asistent personal AndreiRobert007 AndreiRobert007 Dacă sunt angajată de către primărie asistent personal pentru mama ,am dreptul să primesc tichete de vacanță anul acesta 2018?Multumesc frumos dacă ... (vezi toată discuția)