avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! - tichete de vacanță asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! - tichete de vacanță asistent personal

Dacă sunt angajată de către primărie asistent personal pentru mama ,am dreptul să primesc tichete de vacanță anul acesta 2018?Multumesc frumos dacă îmi veți răspunde si vă doresc o zi frumoasă!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AndreiRobert007 , utilizator 20:13, 28 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indiferent ce statut aveti - contractual , functionar public -, daca lucrati in sectorul bugetar veti primi vouchere de vacanta.
Multumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentii personali ai persoanelor cu handicap grav, sunt considerati functionari publici? 74mov 74mov Daca asistentul personal al persoanelor cu handicap grav este platit de catre Primarie, este considerat functionar public? Aredreptul conform noileor acte ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta pentru functionarii publici dintr-o institutie publica - interpretare text lege enuka80 enuka80 Va rog frumos, o interpretare pe acest text de lege: Art. 1 alin.2 din Ordonanţa de urgenţă nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)