avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare

Vecinul a pus burlanul de scurgere de la stresina casei sa curga pe propietetea mea fara acordul meu .
Cum ma sfatuiti sa procedez pentru al muta ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il notificati prin executor judecatoresc sau avocat.
Daca refuza il chemati in instanta, solicitati obligarea acestuia sa-si mute scurgerea de pe terenul dvs. si cu plata de daune interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul de scurgere a apei meteorice avramadalina avramadalina Am construit casa la o distanta de 60cm de gardu vecinului, am acoperit-o i-am pus jgheaburile dar din cauza situatiei financiare nu am reusit sa-i montez ... (vezi toată discuția)
Distanta casei fata de curtea vecinului raulmanu raulmanu Casa este făcută pe \"gard\"(pe locul gardului), astfel încât streșină de la acoperiș este pe terenul meu și apa care curge, curge pe terenul meu. ... (vezi toată discuția)
Magazie construita la limita dintre proprietati fara acordul vecinului+ scurgere apa din precipitatii pe terenul vecin Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: detin un teren construibil, de care nu m-am putut ocupa timp de un numar de ani. Initial am ... (vezi toată discuția)