avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina second
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina second

Am cumparat o masina second, am facut contractul de v-c, am pus fiscalul pe toate contractele, am trcut-o la mine la impozitm si urmeaza sa ma prezint pentru inmatriculare
1) Cum fac eu rca? Pe ce nume? Pe ce nr? vechiul proprietar vrea sa pastreze nr. de inmatriculare
2) Mai trebuie sa fac fisa de inmatriculare?
3) Cu ce acte ma prezint le ghiseul de inmatriculari?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 10:07, 24 Iunie 2018
Buna ziua,

Se face fisa de inmatriculare. Dupa ce faceti fisa de inmatriculare se face RCA-ul pe numele noului proprietar pe serie de sasiu, in vederea inmatricularii.

Dupa inmatriculare, in baza copiei certificatului de inmatriculare se poate solicita un duplicat RCA cu numarul de inmatriculare mentionat pe polita de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca dupa schimbare numar inmatriculare axl07 axl07 Buna ziua, Am achizitionat o masina la mana a doua inmatriculata in alt judet. Dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare am incheiat o polita de ... (vezi toată discuția)