avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere

Buna ziua! Am urmatoarea situație:
Lucrez in UK de 1 an cu acte in regula, si as dori sa raman însărcinată dupa care as dori sa nasc si sa ma intorc in Romania. Am inteles ca daca in ultimele 12 luni dinaintea nașterii copilului am cel putin o luna lucrata in Ro, as putea beneficia de ccc. Întrebarea mea este: pmai pot beneficia in cazul in care Uk iese din UE?? Multumesc

Alte discuții în legătură

Muncit în irlanda, concediu de maternitate in ro AdrianaCristina AdrianaCristina Buna ziua! Lucrez și locuiesc in Irlanda de peste 5 ani cu acte in regula atat eu cat și sotul meu.Întrebarea mea este : daca rămân insarcinata, nasc, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt însărcinată și momentan lucrez in uk, dar ... SimoAdri SimoAdri Buna seara. Sunt însărcinată și momentan lucrez in UK, dar doresc sa ma retrag in romania de tot când voi avea 4 luni de sarcina cu ideea de a ma angaja ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului adrian.bo adrian.bo Buna, Vreu sa incep cu faptul ca locuiesc in Irlanda de Nord, lucrez aici din 2015, am mortgage si Settled Status. Intrebarea mea este in legatura cu ... (vezi toată discuția)