avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce trebuie sa fac daca mi-am pierdut cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce trebuie sa fac daca mi-am pierdut cartea de munca?

acum o luna mi-am pierdut dosarul cu acte unde se afla si cartea mea de munca.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:08, 3 Noiembrie 2009
In primul rand va trebui sa mergeti la ITM din localitatea unde domiciliati sa anuntati ca ati pierdut cartea de munca, se va anunta pierderea cartii la Mon. Oficial , iar mai apoi sa va obtineti adeverinte de la fiecare unitate la care ati fost angajat ptr reconstituirea vechimii.
4TAL are dreptate dar eu cred ca puteti foarte bine sa dati si dvs pierduta cartea de munca la politie , iar cu dovada sa mergeti la Monitorul Oficial si sa o declarati pierduta si nula. Iar dupa aceea sa strangeti adeverinte de la locurile de munca anterioare si sa reconstituiti cartea de munca la ITM.
B-)
V-ati facut de lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Lipsa carte de munca ancarapan ancarapan Buna seara, O cunostinta mi-a prezentat urmatoarea speta: a fost angajat acum 15 ani la o firma de transport in Bucuresti,dupa care a plecat la munca in ... (vezi toată discuția)
Catre de munca pierduta husaru anca husaru anca buna ziua , mi am pirdut cartea de munca iar va rog sa mi spuneti care este porcedura ??????????? pentru incepout am publicat in monitorul oficial dar ... (vezi toată discuția)