avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deversare ape fecaloid menajere in rau
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deversare ape fecaloid menajere in rau

Buna ziua
De 2 ani de zile sunt proprietarul unui apartament nou construit.
Am aflat cu stupoare faptul ca apele fecaloid menajere sunt revarsate intr-un rau din apropiere. Tinand cont ca acest lucru reprezinta o contraventie, intrebarea mea este cum pot trage la raspundere constructorul si ce este de facut d.p.d.v legal in acest sens?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:27, 23 Iunie 2018
Constructorul poate fi tras la raspundere in perioada de garantie si in termenii contractuali.
Ca propietar, sunteti in pericol de a fi amendat contraventional de catre Directia de sanatate publica, Directia sanitar veterinara si Agentia teritoriala de mediu pana veti realiza un sistem de epurare ape si evacuare dejectii.
Trebuie sa contactati o firma autorizata care sa va proiecteze un sistem de epurare si apoi sa realizati urgent lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie sanepid Eugenia03 Eugenia03 Buna ziua! Un vecin ne-a amenintat ca ne reclama la Sanepid pentru o scurgere de apa (un santulet) prin care se scurge apa de la o chiuveta aflata in curtea ... (vezi toată discuția)
Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Deranj pe domeniu public (drum satesc) adrianady adrianady Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat ... (vezi toată discuția)