avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamatie Sanepid
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamatie Sanepid

Buna ziua!
Un vecin ne-a amenintat ca ne reclama la Sanepid pentru o scurgere de apa (un santulet) prin care se scurge apa de la o chiuveta aflata in curtea casei pana in gradina unde se strange. Care are fi consecinta acestei reclamatii in conditiile in care este doar apa, nu si altceva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:08, 16 Septembrie 2015
Directia judeteana de sanatate publica - politia sanitara va efectua o ancheta la fata locului, va constata existenta unor noxe si va recolta probe pentru analiza in laborator si daca se constata ca evacuarea de ape menajere prin acel sant creaza pericol pentru sanatatea vecinilor veti primi o amenda contraventionala si un termen pana cand va trebui sa remediati situatia. Nerespectarea termenului mentionat in procesul verbal primit de la inspectorul sanitar atrage dupa sine noi amenzi contraventionale.
Daca vecinul va reclama si la Agentia teritoriala de mediu si aceasta va face ancheta la fata locului si daca se constata ca apele menajere evacuate prin acel sant polueaza mediul inconjurator, veti primi amenda contraventionala si de la ATM, respectiv termen pentru remedierea situatiei existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj pe domeniu public (drum satesc) adrianady adrianady Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa menajera in sant catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez deoarece la tara la mamica vecinul din partea de la deal a facut scurgerea cred a apei menajere in ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)