avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Scurgere apa menajera in sant
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Scurgere apa menajera in sant

Buna ziua , va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez deoarece la tara la mamica vecinul din partea de la deal a facut scurgerea cred a apei menajere in santul care trece pe la poarta mea . Stand apa continuu acolo s-a imbibat solul si miroase ingrozitor . As dori sa parcurg pasii legali pentru ca mamica mea are 90 ani si mai sta la poarta ca varstnici si miroase ingrozitor si nu mi se pare corect sa polueze cum vrea vecinul santul si mediul inconjurator .Va multumesc anticipat pentru indrumarea legala .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:41, 13 Iulie 2015
Notificati primaria cu privire la situatia respectiva si mai puteti anunta Sanepid-ul (focar de infectie), garda de mediu, agentia judeteana de protectia mediului.
Incepeti cu primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deversare dejectii in santul pentru apele pluviale dana_30 dana_30 Buna ziua as dori sa ma indrumati unde ar trebui sa ma adresez sau pe cine sa sesizez in urmatorul aspect langa casa noastra exista un hotel care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie sanepid Eugenia03 Eugenia03 Buna ziua! Un vecin ne-a amenintat ca ne reclama la Sanepid pentru o scurgere de apa (un santulet) prin care se scurge apa de la o chiuveta aflata in curtea ... (vezi toată discuția)
Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras cocafin cocafin Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un ... (vezi toată discuția)