avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deversare dejectii in santul pentru apele pluviale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deversare dejectii in santul pentru apele pluviale

Buna ziua as dori sa ma indrumati unde ar trebui sa ma adresez sau pe cine sa sesizez in urmatorul aspect langa casa noastra exista un hotel care desfasoara si activitate de alimentatie publica adica are si un restaurant desi exista canalizare in sat de un an de zile acest asa zis patron de la restaurant lasa sa se scurga wc din hotel respectiv restaurant in santul din fata restaurantului sant care a fost facut pt apele de ploaie ., acest fapt ma afecteaza in mod direct deoarece acest sant trece si pe la poarta mea si miroase ingrozitor nici macar geamul la casa nu se mai poate lasa deschis . primaria nu a luat nici o masura pana in prezent deci este normal asa ceva daca toata lumea e legata la canalizare acest patron de restaurant de ce face exceptie de la regula? santul fiind la distanta de cca 6 metri de restaurant . multumesc
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 22:31, 17 Noiembrie 2011
incercati o sesizare la garda de mediu si sanepid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere apa menajera in sant catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez deoarece la tara la mamica vecinul din partea de la deal a facut scurgerea cred a apei menajere in ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre marginea stresinii vecinului si peretele casei mele adi19 adi19 Sper că acest forum este bun pentru problema mea. Lângă casa mea a apărut un restaurant, într-o fostă clădire a unui teatru de vară concesionată de ... (vezi toată discuția)
Servituti, sant comun Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Referitor la servituti, as avea o intrebare. Situatia din teren este urmatoarea. Am o curte care da in strada, inspre strada este inchis cu gard ... (vezi toată discuția)