Am fost notificat cu privire la existenta unui Contract de cesiune creante de catre Kruk si am cerut o copie a acelui contract...Mi s-a spus evident ca este secret fapt pentru care, am solicitat in Contencios Administrativ pe prevederile Legii 544/2001 obligarea Kruk de a imi comunica o copie a acelui contract de cesionare creante pentru care am fost notificat.
Instanta mi-a respins actiunea pe motivul ca legea prevede obtinerea de informatii de interes public de la autoritati ,astfel ca firma de recuperare nu intra in aceasta categorie...
Care ar fi calea si temeiul legal prin care sa pot obtine obligarea acestei entitati sa imi inmaneze o copie a acelui contract ?
Opinia mea ca avocat este sa nu va mai agitati in legatura cu aceea cesiune. Tot ce trebuie sa va intereseze pe Dvs este sa nu achitati firmei altul nici un leu altfel se cheamă ca recunoașteți ca aveți fata de aceasta o datorie. Dacă cumva a apelat la un executor judecătoresc si sunteti in termenul de a formula contestație mai bine mergeți pe aceasta cale decât sa pierdeți timpul cu procese si cereri inutile
Ideea ca executarea silita era in desfasurare din anul 2012 si doream sa vad la ce alte conditii mizerabile mai sunt supus,deoarece in vechiul Contract de Cesiune pe care cu greu l-am obtinut scria clar SE VA RECUPERA PARTEA DE CREANTA RAMASA NEACHITATA...insa nenorocitii m-au executat pe tot debitul la care au adaudat tot felul de dobanzi si penalitati.... Nu imi explic artificiul mizerabil si dubios de a schimba o firma de recuperare cu alta firma de recuperare.
Am sa merg pe noua lege de protectie a datelor poate reusesc sa obtin macar satisfactia unei amenzi,dar nu prea cred ca institutiile staatului tremura in fata hotilor occidentali
Cesiune creanta
adriana73
in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)