avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara - accident cu victimă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara - accident cu victimă

Am si eu nevoie de cateva detalii in legatura cu un accident rutier am facut o depasire a unui tir pe marcaj discontinu ajungand pe la jumatatea depasirii apare linia continua grabesc depasirea ajung in fata tirului pe sensul meu de mers mai fac cativa metri cu masina si brusc imi sare un copil in fata...copilul este in coma va rog cateva pareri
S-a deschis dosar penal si se vor face cercetari.
O sa se dispuna efectuarea unei expertize care sa stabileasca dinamica producerii accidentului.
Aveti dreptul sa formulati obiectiuni si sa va angajati expert parte.
In primul rand prioritara este viata copilului sa-i dea D-zeu zile pentru asta ma rog acum...tinand cont de faptul ca copilul de 12 ani nu era pe marcaj pietonal si nu s-a asigurat dupa parerea mea din ce m-am documentat cred ca putem vorbi de culpa comuna in care principalul suspect este familia copilului tinand cont ca el este minor

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a deschis dosar penal si se vor face cercetari.
O sa se dispuna efectuarea unei expertize care sa stabileasca dinamica producerii accidentului.
Aveti dreptul sa formulati obiectiuni si sa va angajati expert parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie GramaTatiana GramaTatiana a1, a2 si a3 se deplaseaza in acelasi sens pe un drum dintr-o comuna, fiindca a1 si a2 aveau o viteza mult prea mica(vreo 15 km/ora) a3 se hotaraste sa ... (vezi toată discuția)
Depasirea interzisa... BiguClaudiu BiguClaudiu Ma indreptam de la iasi spre vaslui iar dupa o portiune de drum cu limita de 40 Km/h urma o portiune de drum de aproximativ 2 km cu linie discontinua unde am ... (vezi toată discuția)