avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizări la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizări la plata intretinerii

As vrea sa stiu daca penalizarile pentru întârziere la plata întreținerii sunt la fel sau diferă de la asociatie la alta? Care este procentul de penalizare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: michail77 , utilizator 10:17, 24 Iunie 2018
Totul se reduce la ceace hotaraste adunarea generala a A.de P. la inceput de an. Cititi si HG-1588/2007, acolo se stipuleaza procentul maxim de penalizare, ce nu poate fi depasit. Penalizarea se prescrie dupa 3 ani.

Bberescu a scris:

As vrea sa stiu daca penalizarile pentru întârziere la plata întreținerii sunt la fel sau diferă de la asociatie la alta? Care este procentul de penalizare? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in statutul unei asociatii de proprietari nu a fost specificat sistemul de penalizari propriu si nici in adunarea ... (vezi toată discuția)
Penalizari in cadrul asociatiei de proprietari AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Cum se pot aplica penalizari in cadrul unei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Am o problema la care as dori o sugestie legala Asociatia m-a dat in judecata pentru penalitati de intarziere dar pentru un an(2013) nu are o ... (vezi toată discuția)