avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe cine sa sesizez pt canalizare urat mirositoare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe cine sa sesizez pt canalizare urat mirositoare?

La poarta am o statie de pompare pt canalizare si daca ploua putin mai tare iasa afara si miroase îngrozitorl la primaria am tot sesizat dar degeaba si nu stiu ce sa mai fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 24 Iunie 2018
Sesizati Agentia pentru Protectia Mediului si/sau Directia de Sanatate Publica.

Sesizarile pot fi transmise prin:
- posta cu confirmare de primire;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare: stie cineva in ce acte normative sunt prevazute ... S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Am si eu o intrebare: stie cineva in ce acte normative sunt prevazute obligatiile angajatorului in cazul in care in mediul de lucru este prea cald (gen hale ... (vezi toată discuția)
Muncit la negru si dati afara in 2 zile MirunaDl MirunaDl Am lucrat la un atelier de restaurare 4 oameni si am fost dati afara dupa 2 zile fara niciun motiv. Am inregistrare in care seful zice ca avem precontract, cu ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal zilele libere legal si orele suplimentare ciprianlucaci ciprianlucaci Buna ziua referitor la zilele de sarbatori legale,orele suplimentare in medie 3-4 pe zi peste programul normal si zilele de repaus saptamanal nerespectate de ... (vezi toată discuția)