avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Împărțire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Împărțire proprietate

Buna
Eu și Mătușa mea suntem proprietari 50/50 pe o casa la curte . Eu moștenind jumate din imobil prin decesul mamei , Mătușa cumpărând jumătatea ce era a tatei de la el . Vreau sa știu cum putem separa , delimita , cele doua jumătăți . Țin sa precizez ca este o casa cu 2 camere Bucătărie , hol , cămara , curte si grădina . Ma interesează cum se poate împarți fizic . .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:00, 25 Iunie 2018
Buna seara,
Daca nu va intelegeti civilizat atunci va trebui sa apelati la instanta si la un expert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tichil tichil Am un contract de intretinere incheiat in 1993 care cuprinde ; casa compusa din 2 camere, hol si camara, bucatarie de vara, sura cu 2 grajdiuri, curte si ... (vezi toată discuția)
Drepturi egale ale nepotilor cu cele ale copiilor in caz de mostenire flori9 flori9 In urma decesului bunicii mele, s-a facut succesiunea astfe: 1/2 revine mamei mele, iar 1/2 matusii mele (sora mamei), insa nu s-a facut partajul. Acum mama ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa la tara avand sentinta definitiva data acum 20 de ani florinfaraga florinfaraga In 1995 s-a dat sentinta definitiva de tribunalul Cluj Napoca pentru imobil situat la tara si s-a dispus intabularea dreptului de proprietate a beneficiarilor ... (vezi toată discuția)