avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare judecatoreasca in vederea radierii unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare judecatoreasca in vederea radierii unui vehicul

Buna ziua ,

Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de radiere fiscala ! Totodata am depus la DRPCIV si cerere de mentionare a instrainarii vehiculului catre primul cumparator , cu care am incheiat contractul de instrainare -dobandire ! In momentul de fata nu mai stiu unde este vehiculul si cine este proprietarul, deoarece nu s-a facut transmiterea transcrierii dreptului de proprietate. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a radia vehicul la DRPCIV iar eu sa nu mai figurez ca proprietar ?Am inteles ca este necesara o hotarare judecatoreasca .....ce trebuie facut ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: mmbb , utilizator 19:01, 22 Decembrie 2020
Bună ziua, în aceeași situație ma aflu și eu cu o mașină vândută acum 4 ani. Pt acțiunea în instanta trebuie avocat sau se poate sa pun doar la dispoziția instantei actele pe care le am?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul de catre proprietar in cazul in care al n -lea cumparator refuza sa inmatriculeze vehiculul Roby1967 Roby1967 Buna ziua , Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Valigeta Valigeta Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)