Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de radiere fiscala ! Totodata am depus la DRPCIV si cerere de mentionare a instrainarii vehiculului catre primul cumparator , cu care am incheiat contractul de instrainare -dobandire ! In momentul de fata nu mai stiu unde este vehiculul si cine este proprietarul, deoarece nu s-a facut transmiterea transcrierii dreptului de proprietate. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a radia vehicul la DRPCIV iar eu sa nu mai figurez ca proprietar ?Am inteles ca este necesara o hotarare judecatoreasca .....ce trebuie facut ?
Bună ziua, în aceeași situație ma aflu și eu cu o mașină vândută acum 4 ani. Pt acțiunea în instanta trebuie avocat sau se poate sa pun doar la dispoziția instantei actele pe care le am?
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Radiere masina
Valigeta
Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)