La o promisiune de vânzare cumpărare care mama mi o face pt casa părintească , di motive personale nu pot sa o întabulezi pe mine sa apar la Cartea Funciară ne având alts posibilitate decât acest contact , sotu l intra in drept? Arată timp cat eu nu l înregistrez la cartea funciară si ramane foar un act notarial intre mine si mama? Multumesc
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nici dvs nu intrati in drept, pentru ca e doar o promisiune de vanzare.
Iar daca va preocupa ca sotul sa nu aiba nici un drept, vanzarea e o greseala, din start. Orice bun cumparat in timpul casatoriei este bun comun.
Ce act as putea sa fac atunci dar sa nu apar in cartea funciară si sa nu fie bun comun de familie ? Sa fiu singura moștenitoare după decesul tatălui unde si frați si mama sunt de-acord sa raman cu casa . Multumesc
Mostenire
iulian46
Tatal meu a divortat de mama mea si s-a recasatorit.Vreau sa stiu ce drepturi la mostenire am dupa decesul tatalui meu si a mamei mele vitrege?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Proprietar cota 1/1
vrani
Am cumparat un apartament la licitatie. Mentionez ca sunt casatorita . In cartea funciara sunt trecuta eu cu cota 1/1 . A trecut jumatate jumatate de an si ... (vezi toată discuția)