Am cumparat un apartament la licitatie. Mentionez ca sunt casatorita . In cartea funciara sunt trecuta eu cu cota 1/1 . A trecut jumatate jumatate de an si m-am hotarat sa-l vand. Am nevoie de semnatura sotului ?Multumesc , astept raspuns !
Deci , vreau sa-l vand , am facut procura de vanzare unei persoane sa se ocupe iar notarul stia ca sunt casatorita si mandant sunt doar eu in procura ! Cine e de vina ?Promisiunea de vanzare s-a facut si arvuna s-a primit iar sotul meu e in cunostinta de cauza !Ce e de facut mai departe ? E nula promisiunea de vanzare ?
Daca atunci cand l ati cumparat nu s-a facut mentiunea in contract ca pretul provine din donatie facuta exclusiv dvs sau ca provine din vanzarea unei mosteniri sau o alta vanzare a unui bun al dvs propriu, inseamna ca bunul este comun.
Nulitatea este relativa si ea poate fi acoperita prin consimtamantul dat de sotul dvs la vanzare, adica prezenta lui la semnarea actului, fie personal, fie prin mandatar.
Bun propriu, sau nu
danageo
Buna ziua! Impreuna cu sotul meu am achizionat un apartament. In actul de vanzare-cumparare este precizat faptul ca banii sunt donatie de parintii mei mie, ... (vezi toată discuția)