avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar cota 1/1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar cota 1/1

Am cumparat un apartament la licitatie. Mentionez ca sunt casatorita . In cartea funciara sunt trecuta eu cu cota 1/1 . A trecut jumatate jumatate de an si m-am hotarat sa-l vand. Am nevoie de semnatura sotului ?Multumesc , astept raspuns !
Cel mai recent răspuns: vrani , utilizator 15:58, 29 Aprilie 2015
Nu figurez casatorita si nu s-a pus in discutie. Am cumparat la licitatie , adjudecatar sunt eu !In C.F. tot numai eu !
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
vrani, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vânzare-cumpărare garsonieră. cum procedez ca să mă asigur că nu rămân fără avans, sau că o vinde altcuiva? andreicristi andreicristi Buna ziua, doresc sa achizitionez o garsoniera, iar proprietarul doreste sa facem un antecontract de v-c si sa-i ofer o suma avans, toate acestea la notar. In ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, sau nu danageo danageo Buna ziua! Impreuna cu sotul meu am achizionat un apartament. In actul de vanzare-cumparare este precizat faptul ca banii sunt donatie de parintii mei mie, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)