avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reclamatie Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reclamatie Banca

Buna ziua. Vreau sa fac o reclamatie catre banca BRD. Am un credit ipotecar de 2 ani(find casatorita la vremea aceea), intre timp am divortat si nu s-a facut nici un partaj, sotul meu a mers la banca sa ii faca oprire direct a dupa cardul de salariu(sa apara ca el plateste rata la casa) fara acordul meu nu am semnat nici un act ca sunt de acord ca sa i se faca lui oprire pt rata la casa si nici nu am fost sunata de banca sa ma intrebe daca sunt de acord. Banca a aprobat si de 2 luni se opreste rata din cardul lui de salariu. Mentionez ca eu nu sunt de acord cu acest aspect ce pot sa fac si cum sa formulez cererea pt creclamatie, unde trebuie sa reclam? Va multumesc(creditul este pe numele meu fostul sotul apare in contract doar ca coplatitor)

Alte discuții în legătură

Lesire girant coplatitor din contractul de credit, dupa divort TOS55555 TOS55555 Dupa divort,partaj,fostul sot ramane cu casa pt care exista credit ipotecar si la care sunt eu sunt girant,iar mama coplatitor.El nu vrea sa modifice ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar cameliapisica11 cameliapisica11 sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul si cum se ... (vezi toată discuția)