avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... inscriere firma
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

inscriere firma

buna seara se poate respinge un dosar pt inmatriculare firma depuns la Onrc daca vecinii nu sunt de acord sa semneze pt sediul firmei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - este obligatoriu actul cu acordul asociatiei de proprietare si acordul vecinilor? blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un PFA cu sediul intr-un apartament de bloc si vecinii sunt cam reticenti si nu vor sa semneze... Este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire sc in bucuresti - valabilitate in tara Dorina87 Dorina87 Buna seara, Am facut o rezervare de denumire firma la ONRC Bucuresti, iar acum s-a stabilit de catre asociat ca sediul social al firmei sa fie la ILFOV. In ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin care a deschis firma fara aprobare de la asociatia de proprietari? aaaaaaaaa aaaaaaaaa buna ziua.locuiesc la et.1 intr-un bloc,iar vecinul meu de la parter si-a deschis o firma fara a avea aprobare de la asociatia de ... (vezi toată discuția)