avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu odihna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu odihna

Am lucrat in invatamant cu cim pe o perioada determinată(11sept-15iunie)aveam dreptul la 45 zile co,din care practic doar 25 le"am avut.Restul de 19 zile cum se achita,se poate prelungi contractual pana in iulie ?Mentionez ca in anul scolar urmator posibil sa nu lucrez la aceeasi unitate.
Multumiri!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de concediu neaprobata mi_prejmer_scoala mi_prejmer_scoala Suntem la sfarsit de an scolar si voi depune cererea de concediu de odihna la secretariat. Pentru ca mi-am exprimat \"libertatea\" de a pleca in concediu de ... (vezi toată discuția)
Drepturi detasare 100marian2011 100marian2011 Daca un cadru didactic este detasat incepand cu 20.06.2012 intr-o functie de inspector in ISJ Cluj, concediul de odihna aferent anului scolar 2011/2012 (lunile ... (vezi toată discuția)