avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot cere pensie crestere copil mai mare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot cere pensie crestere copil mai mare?

In urma divortului ,am ramas cu custodie comuna ,fostul sot lucreaza in Anglia si plateste cu chin cu vai ,tot la cateva luni cate 400 ron pe luna .Nu am nici o informatie unde lucreaza in Anglia si cat castiga .Cum pot face sa mareasca pensia pt copil?
Daca puteti face dovada veniturilor realizate,daca acestea au crescut si daca au crescut si nevoile copilului solicitati in instanta.Daca nu aveti date despre locul de munca nu prea aveti sanse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere modificarea pensiei platite de fostul sot pentru copil ? cristinaamalia cristinaamalia Buna ziua, Am divortat prin notariat in urma cu 2 ani si am obtinut pensie de intretinere de la fostul sot 400 lei, custodie comuna bineinteles cu drept de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere sot invalid rodica1978 rodica1978 Am fost casatorita si sotul a avut un accident de munca am stat cu el in spital dar din cauza unor probleme in familie am fost nevoita sa ma despart de el dar ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara vsandu vsandu BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)