avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare fisa evidenta muncii CAP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare fisa evidenta muncii CAP

Buna ziua,

Va deranjez cu o intrebare legata de intocmirea unei fise privind pentru evidenta muncii.Sunt functionar la primaria Curtea de Arges si am in fisa postului si intocmirea adeverintelor de vechime printre care si cele pt CAP dat fiind faptul ca in arhiva primariei exista si documente CAP Curtea de Arges.Aceasta fisa este ceruta de casa de pensii petru calcularea timpului util pe baza raportului dintre volumul de munca efectuat de cooperator (totalul normelor realizate)si cel mai mic volum de norme planificate.
Problema este urmatoare :in fisa anuala pt evidenta muncii din registrele CAP-ul nu sunt trecute normele realizate(probabil nu a avut) .Exista vreo modalitate de calcul a acestora pe baza decontarilor in lei deoarece daca normele realizate nu sunt trecute in fisa nu-i poate fi calculata vechimea celui care iese la pensie ?
Multumesc anticipat.
o zi buna!!

Alte discuții în legătură

Probleme la reconstituire vechime in munca hihahi hihahi Buna ziua, Mama mea a castigat un proces in instanta prin care obliga o anumita primarie sa reconstituie vechimea in munca din cauza faptului ca arhiva a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea la normele cap? eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu cum se calculeaza vechime in cazul normelor CAP. Si daca se poate si temeiul legal unde se precizeaza modul de calcul. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cucuvea cucuvea buna seara am lucrat in zootehnie 2 ani si 1 la cultura mare [cimp }inainte de revolutie as dori sa stiu cita vechime ar trebui sa mi se treaca in ... (vezi toată discuția)