avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii dupa profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii dupa profesionala

Care este procedura...?. eu am terminat scoala profesionala de industrie usoara in anul 2000...as dori sa merg la facultate
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:57, 26 Iunie 2018
Buna ziua. Eu după ce am terminat profesionala am dat câteva examene, diferențe..., si am intrat la liceu în clasa a 11-a, dacă țin minte bine... Întrebați la un liceu cum vă puteți continua studiile, direct la facultate nu cred ca se poate. Baftă,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul ... mititelugheorghe68 mititelugheorghe68 Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul 2022 va pute continua toamna anului 2022 studiile la zi pentru terminarea Liceului (adică clasa ... (vezi toată discuția)
Continuare studii Ale xxx Ale xxx Salutare! Ma numesc Alex și am 30 de ani, am terminat 11 clase Scoala profesionala și as dorii sa îmi continui studiile. Exista posibilitate de a susține e ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare. dacă cineva numai școală profesionale ... geli2 geli2 Bună ziua! Am o întrebare. Dacă cineva numai școală profesionale a făcut du trei ani și după nu a învățat mai departe, nu a făcut examul de ... (vezi toată discuția)