avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Am o întrebare. Dacă cineva numai ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Am o întrebare. Dacă cineva numai școală profesionale ...

Bună ziua! Am o întrebare. Dacă cineva numai școală profesionale a făcut du trei ani și după nu a învățat mai departe, nu a făcut examul de bacalaureat, poate să face în anul viitoare? Dacă da, trebuie să repete 4 ani la scoala teoretic sau cum funcționează asta? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:34, 21 Septembrie 2023
Acum ceva ani, prin 2000... se puteau da unele diferente si intrai in clasa a 11-a la liceu dupa ce terminai profesionala...

Cel mai bine ati intreba la liceul unde doriti sa va inscrieti care este procedura si in ce clasa puteti intra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul ... mititelugheorghe68 mititelugheorghe68 Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul 2022 va pute continua toamna anului 2022 studiile la zi pentru terminarea Liceului (adică clasa ... (vezi toată discuția)
Studii dupa profesionala balasilvana balasilvana Care este procedura...?. eu am terminat scoala profesionala de industrie usoara in anul 2000...as dori sa merg la facultate (vezi toată discuția)
Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)