avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul ...

Copilul meu termina anul 3 de Școală profesionala în anul 2022 va pute continua toamna anului 2022 studiile la zi pentru terminarea Liceului (adică clasa 11 și 12) împlinește varsta de 18 ani în data de 14-07-2022 la același liceu sau alt liceu cu diferența sau cum se procedează.Va mulțumesc cu anticipație pentru răspuns și ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:52, 11 Octombrie 2021
Sfatul meu este sa intrebati la liceul unde urmeaza sa se inscrie care sunt criteriile de admitere...
Eu acum cativa ani buni, prin 2000, am dat diferenta dar am mers la acelasi liceu/colegiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare. dacă cineva numai școală profesionale ... geli2 geli2 Bună ziua! Am o întrebare. Dacă cineva numai școală profesionale a făcut du trei ani și după nu a învățat mai departe, nu a făcut examul de ... (vezi toată discuția)
Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)