avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1784 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cine emite diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cine emite diploma de bacalaureat

Buna ziua,
Mi am pierdut diploma.de bacalaureat si ca sa pot obtine un duplicat trebuie piblicat in monitorul oficial, intrebarea mea este daca eu am absolvit un liceu si examenul l am sustinut la alt liceu, eram putini elevi si s a sustinut examenul in alt liceu, in anuntul de la monitor unde trebuie sa trec cine a eliberat diploma ce trebuie sa trec?Pe diploma de bacalaureat era stampila liceului unde am sustinut examenul.Duplicatul cine il va emite?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 16:21, 26 Iunie 2018
Diploma a fost emisa de liceul absolvit. Tot acesta va emite duplicatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)
Cine imi elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Fratele meu a terminat cursurile unui liceu privat. In primul an nu s-a inscris la examenul de bacalaureat, ci deabia in anul urmator dar nu a mai mers cu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)