avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Burse de studiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Burse de studiu

Buna ziua!
Urmez studiile de master la taxa si am media 10 pe anul acesta. La facultatea pe care o urmez nu se dau burse pentru studentii la taxa. Este normal? In ordinul ministerului educatiei din 2017 privind acordarea burselor nu precizeaza exact daca studentii cu taxa pot primi sau nu burse de merit sau studiu. Normal ar fi sa ia drept criteriu performantele si nu criteriul taxa/buget. Mentionez ca urmez masterul cu taxa deoarece am mai urmat un alt master.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 27 Iunie 2018
Daca nu este o prevedere legislativa expresa, conducerea facultatii stabileste criteriile de acordare burse. In cazul dvs., cu siguranta se are in vedere si faptul ca urmati al 2-lea masterat.
Ati primit deja raspunsuri aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

====

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)
Penalizări Danaelena11 Danaelena11 Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)