avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Folosirea unei camere video fără acordul vecinilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Folosirea unei camere video fără acordul vecinilor

Doresc sa pub urmatoarea intrebare:suntem cel putin doi propietari in aceea si curte cu servitudine comuna,unul dintre proprietari a montat camera iar restul nu suntem deacord cu acest lucru deaoarece nu vreau sa fiu filmata si in restul proprietati 24 din 24 ..as dorii sa stiu ce pot face si cât de legal este...eu si cei doi copii minori nu vrem sa fim filmati...dispozitivul care il detinene are raza de acctiune si in curtea mea personala .va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 27 Iunie 2018
Dispozitia in vigoare prevede ca in parte comuna de imobil de locuit in comun pentru instalare sistem supraveghere este obligatoriu sa existe acordul individual al tuturor locatarilor
Daca in cazul dv nu exista acordul locatarilor,sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere în curtea proprietate comună a unui bloc marianaburtic marianaburtic BUNA ZIUA IMI PUTETI SPUNE DACA POTI SA MONTEZI O CAMERA DE FILMAT IN CURTEA UNUI BLOC PROPRIETATE COMUNA FARA SA CERI ACORDUL CELORLALTI PROPRIETARI FARA ... (vezi toată discuția)
Blocare iesirea de urgenta a blocului prin bariera? georgiana201993 georgiana201993 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou,care in fata are un spatiu destinat ca si gradina, dar pe care vecinii il folosesc pe post de parcare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in bloc fara acordul locatarilor anastasia7 anastasia7 Buna ziua, In blocul in care locuiesc, la ultimul etaj (etajul 4) sunt montate doua camere de supraveghere, doar la acest etaj; nu s-a facut sedinta pentru ... (vezi toată discuția)