avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

Bună ziua. într-un contract de inchiriere sub semnătură privata s-a trecut greșit data incheierii contractului. acesta a fost inregistrat la anaf cu data gresită.
Cum se poate indrepta aceasta eroare? se poate face o incheiere de rectificare a unui inscris sub semnatura privată, încheiere care sa fie semnata de parțile contractante?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mmirabela21 , utilizator 11:08, 27 Iunie 2018
Bună ziua. Se poate face un act adițional prin care ambele părți înțeleg sa modifice data contractului ca urmare a faptului ca din eroare s-a menționat acea data, menținându-se data corecta de semnare a contractului. Adiționalul se încheie de toate părțile în atâtea exemplare în câte a fost semnat și contractul si se înregistrează la Anaf.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala in contractul de asistenta cnastase cnastase Buna ziua! am mare nevoie de un sfat. in situatia in care din eroare s-a trecut o data eronata in contractul de asistenta juridica, ce consecinte poate avea ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de inchierere ContSters94625 ContSters94625 buna!am inchiriat un contract de inchiriere a unei garsoniere si doresc sa schimb suma specificata initial in contract printr-un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)