avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare eronata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare eronata

Buna ziua, am o colega care a fost promovata eronat, adica de la gradul I SM a fost trecuta direct pe gr. I SS, in loc sa fie la gr. II SS. Aceasta presupune un salariu mai mare. Greseala a fost descoperita chiar de persoana care a comis-o. Ce se poate face in acest caz? Daca se incadreaza pe gradul corespunzator, adica gr. II studii superioare, diferenta de bani cum se recupereaza? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 27 Iunie 2018
Se poate face reincadrarea corecta , iar diferenta se va achita fie integral , fie in rate, conform intelegerii cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu ss pe functie de sm wiliilie wiliilie Avem un angajat cu studii superioare care este incadrat intr-o functie corespunzatoare unor studii medii.Acest salariat a fost angajat mai intai pe studii ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa Petronia Petronia Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)