avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare prezentare probatiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare prezentare probatiune

Buna ziua.
Sotul meu a primit in urma unei hotarari judecătorești 1 an si 6 luni cu suspendare.
El lucreaza acum in Anglia, de 2 luni. Are contract, totul in regula, dar i-a fost comunicat faptul ca pe 17 iulie trebuie sa se prezinte in tara la probatiune..
Cel mai probabil isi va pierde locul de munca daca va ple a acum, deoarece abia prin octombrie își poate lua concediu, acum sub nici o forma nu poate sa-i dea liber.
Se poate amana in vreun fel prezentarea? Mentionez ca la pronuntarea hotararii s-a acceptat faptul ca el va pleca din tara in interes de munca.
Mulțumesc.
Vorbiti direct la probatiune cu cel care are dosarul si vedeti ce va spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamanare cu suspendare in lipsa???urgent max112 max112 Daca eu plec din tara iar condamnare definitiva sa zicem cu suspendare este pese o luna trebuie sa ma prezint in tara la momentul ala sau pot termina ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a intra in alte tari - cazier judiciar adina_md adina_md Buna seara. Daca exista cineva care are ceva experienta in dreptul penal din Anglia si drepturi sau interdictii de intrare pe teritoriul Marii Britanii, as ... (vezi toată discuția)
Probatiune bogdangeorgia bogdangeorgia buna ziua ! as avea o intrbare sotul meu pe 05.12.2018 trebuie sa se prezinte la probatiune ... are ceva daca nu se prezinta la data ce a specificato ei .. nu ... (vezi toată discuția)