avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

In 2016 am fost chemat in instanța pentru ca am fost prins cu un briceag și mi sa făcut dosar penal mai exact dosarul 10366/4/2016, acum as vrea sa dau la Jandarmerie, acest lucru ma poate împiedica ?
Dacă ați fost trimis în judecată, cum s-a terminat procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut nevinovat de jandarmi in zilele manifestatiilor din zona universitate snitzel91 snitzel91 Buna ziua, As vrea sa va povestesc ce mi s-a intamplat in urma cu 2 zile. Fusesem la facultatea unde sunt student (Geografie la Universitatea din Bucuresti) ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal! stefanu stefanu Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat. oare pot primi doar amendă administrativă? ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)