avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie locatari - pierderi apă rece apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie locatari - pierderi apă rece apartament nelocuit

Ma numesc Spanoche E si sunt plecata din tara de 15 ani .In apartamentul meu nu locuieste nimeni platesc cheltuielile generale dar. Intrebarea mea este este legal sa plaresc si pierderile de apa rece???multumesc
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 19:47, 27 Iunie 2018
Da
Confirm raspunsul, cititi Legea 230/2007. Este o cheltuiala comuna si se repartizeaza tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea pierderilor de apa la o asociatie de proprietari rody77 rody77 Buna ziua Am o intrebare legata de repartizarea pierderilor de apa la o Asociatie de proprietari. Cum se repartizeaza aceste pierderi? Pe numar de apartamente ... (vezi toată discuția)
Datornic asoc.de prop. mimi56_manolescu mimi56_manolescu Ce acțiune pot introduce in instanța care sa-mi permită o expertiza Jud.contabila care sa stabilească legal cit datorez asoc .de prop. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)