avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scara din balcon la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scara din balcon la parter

buna ziua, locuiesc la parter, am balcon facut de fostul proprietar legal, doresc sa.mi fac o scara de acces. balconul este in spatele blocului si nu am alti vecini in stanga sau dreapta mea. ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: mihai tudor , utilizator 00:36, 28 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Ce intelegeti prin ajutor?
Trebuie sa aveti in vedere ca terenul din jurul imobilelor de locuit de regula apartine domeniului public astfel ca trebuie sa va adresati acesteia ,la serviciul urbanism pentru a detalia situatia,aprezenta documentele pentru balcon ,urmand ca inspectorii sa va comunice daca se accepta extindere pentru iesire secundara stradala
Daca se accepta ,trebuie sa realizati proiect tehnic,autorizatie de constructie ,certificat de urbanism
chiar nu, vreau sa o fac din metal si tot nu am voie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unui balcon la parter zolyxx zolyxx Buna ziua Asi dori sa fac un balcon la parter, din scara de la cine trebuie sa am aprobarea din partea vecinilor? De la toti sau numai de la vecinii cu care ... (vezi toată discuția)
Modificare fatada balcon construit marussm marussm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt proprietarul unei garsoniere, situata la parterul unui bloc, cu balcon inchis (fier cornier, cu ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon ulma ulma Buna ziua, Un proprietar care locuieste la parter si-a extins balconul,la inchis fara nicio aprobare.Va rog sa-mi spuneti,care sunt demersurile care trebuie ... (vezi toată discuția)