avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont pensie alimentară si alocație copii
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont pensie alimentară si alocație copii

Este posibil ca banca sa imi puna poprire pe pensia alimentara pe care o primesc in cont bancar si pe alocatia copiilor , fara sa primesc o somatie in prealabil de la cei carora le sunt datoare ? Ce venituri intra sub incidența popririi ? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Dia1977, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98173 , utilizator 22:06, 27 Iunie 2018
Se poate pune poprire pe cont, dar nu se poate retine pensia de întreținere copil sau alocația de stat a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Problema banca cris7821 cris7821 Buna ziua, Ma numesc Violeta Petre si am o intrebare.... sunt divortata si primesc pensie alimentara de la fostul sot de 33% pentru copil in cont ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)