avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vinzare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vinzare teren agricol

Buna ziua
Am mostenit de la parinti 1,4ha teren agricol extravilan ,detin titlul de proprietate si certificatul de mostenitor.
Vreau sa vind terenul si intrebarea este daca: trebuie sa fac masuratorile de cadastru si intabularea pe numele meu si dupa contractul de V-C sa se faca intabularea pe numele cumparatorului SAU dupa cadastru se poate face contract v-c si intabulare direct pe numele cumparatorului.
Cu stima Peti M
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:35, 28 Iunie 2018
Trebuie sa faceti in primul rand cadastru si intabulare si apoi contractul de v/c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)
In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . pe titlul ... Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . Pe titlul de proprietate scria ca acel teren este situat in extravilan. In realitate era un loc de casa ... (vezi toată discuția)
Actiune uzucapiune sau ce trebuie facut? bejenarv bejenarv Istoric: pana in 1958, bunica din partea tatalui meu detinea 0,50 Ha teren extravilan (nu stiu cum a fost obtinut ? ca urmare a participarii bunicului in ... (vezi toată discuția)