avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare soferi de tir
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare soferi de tir

Buna ziua, in cazul soferilor de tir, se aplica tot codul muncii in cazul platii orelor de noapte si a orelor suplimentare sau este reglementat ceva special in legea transportatorilor?
multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 28 Iunie 2018
Se aplica tot prevederile Codului Muncii.
timpul de lucru, plata orelor suplimentare, a celor de noapte este la fel?

multumesc mult
Informații generale despre Regulamentul 561/2006, respectiv timpii legali de conducere și perioadele de repaus zilnice și săptămânale.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pontam soferii de tir ncris78 ncris78 Un sofer de tir, care lucreaza 9-10 ore pe zi, apoi face pauza legala, cum se ponteaza? Acesta lucreaza si noaptea uneori. Trebuie acordat un spor pentru orele ... (vezi toată discuția)
Pontarea si salariul pe tara al soferilor de autocamion angajaripolach angajaripolach Buna seara! Am o mare dilema cu privire la pontarea soferilor. Firma la care lucrez are 170 de soferi, toti lucrand pe comunitate. Pe acestia ii pontam cu 8 ... (vezi toată discuția)
Norme a.e.t.r gabydutescu gabydutescu Buna ziua,lucrez ca sofer profesionist si conf normelor AETR pauza regulamentara la sfarsit de satamana ptr un sofer este de 45 ore repaus o sa lucrez in ... (vezi toată discuția)